IZO

Kom naar de IZO KennisJam 2023

Dit is een gearchiveerd nieuwsbericht

Let op! Dit nieuwsbericht is ouder dan zes maanden en bevindt zich daarom in het archief van nieuwsberichten op istandaarden.nl.

De inhoud kan minder actueel en relevant zijn, verwijzingen kunnen doodlopen en documentatie bij het bericht kan verwijderd zijn.

> Naar het actuele nieuwsoverzicht

2. 230626_EmailBanner-KennisJam_02.jpg

Voor informatiemanagers, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning

Vrijdag 15 september van 12:00 – 17:00 uur met lunch en borrel

“Het zou fijn zijn als de huisarts terug kan koppelen in het digitale zorgdossier. Dan kan ik, voor mijn route begint, lezen wat de huisarts heeft gezegd zodat ik daar op kan anticiperen. Ik heb dan alle recente informatie van een cliënt voordat ik ergens binnen stap.” - een thuiszorgmedewerker*

Gegevens eenmalig invoeren. Daarna zijn ze beschikbaar voor wie ze nodig heeft, veilig en actueel. Cliënten en zorgprofessionals kunnen zonder problemen bij informatie.

Iedereen die zich bezighoudt met informatievoorziening in de langdurige zorg en ondersteuning staat achter het netwerkperspectief. Het netwerkmodel komt in de plaats van het estafettemodel dat nu nog de basis vormt voor gegevensuitwisseling. Dat gebeurt niet vanzelf. Samen bouwen we aan een informatielandschap waarin gegevens éénmalig worden vastgelegd en vervolgens beschikbaar worden gesteld bij een bron voor meervoudig gebruik.

Hoe doe jij dit? En met wie?

Bij de IZO KennisJam 2023 stel jij je persoonlijke kenniskaart samen van het framework netwerkperspectief. De middag staat in het teken van ontmoeten, kennis delen én doen.

Zorg dat je erbij bent en meld je aan.


Programma

  • 12:00 - Lunch
  • 13:00 - Opening door dagvoorzitter Tom Vaessen
  • 13:15 - Panelgesprek
  • 13:45 - Jammen
  • 15:40 - Lagerhuisdebat
  • 16:15 - Afronding
  • 16:30 - Feestelijke borrel

Bekijk het volledige programma

IZO kijkt ernaar uit om jullie te zien. Samen actief in het netwerkperspectief!

*uit: Het netwerkmodel in de praktijk (Zorginstituut Nederland, mei 2022)